Egy éve halt meg a fiatal magyar színész, még mindig nyomoznak az ügyben

Babicsek Bernát temetése, Solymári temető, 2022.01.15.
Vágólapra másolva!
Mint ahogy több cikkben megírtuk, egy éve füstmérgezésben halt meg Babicsek Bernát színész. Szülei mind a mai napig képtelenek feldolgozni, hogy elvesztették imádott fiukat, naponta többször is kijárnak hozzá a temetőbe, sőt, a megégett holmijaitól is képtelenek megválni - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

A harmonikaművészként is ismert Bernát tavaly szilveszter éjjelén halt meg füstmérgezésben, amit egy elektromos meghibásodás okozott.

A mai napig folyik a nyomozás, halálának felelőse és pontos körülményei még mindig vitatottak

- írta a lap.

A szülei ügyvéd segítségével harcolnak az igazukért, miközben a mai napig képtelenek feldolgozni imádott gyermekük elvesztését.

"Nagyon fáj a hiánya, nem lehet semmivel kifejezni, hogy mennyire. Még mindig nem tudtunk túllépni a tragédián, ugyanúgy érzünk, mintha csak tegnap ment volna el, hiába telt már el egy év" mondta a lapnak Bernát édesanyja, Márta.

Babicsek Bernát temetése január 15-én Fotó: Koncz Márton - Origo

Az ünnepek is borzasztóan teltek nélküle, akárcsak ezek a napok. Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, miért vette el őt tőlünk a sors. Pont akkor, amikor elkészült a háza, és színészként is sikerült magát annyira felküzdenie, hogy biztosítva volt a megélhetése.

A szülők naponta kijárnak imádott fiuk sírjához. Bernát édesapja reggel hét órakor a temetőben kezdi a napot, ahol gyertyát gyújt, de sokszor este is kimegy. Az édesanyja szintén úgy intézi a dolgait, hogy legalább naponta egyszer meg tudja látogatni a fia sírhelyét.

- mondta az asszony.