Friderikusz a Heti hetesben<BR/><BR/>

Vágólapra másolva!
A közeljövőben Friderikusz Sándorral szeretnék frissíteni a Heti hetes műsorát. Friderikusz ezzel a szerepléssel visszatérne az RTL Klubba, amellyel nemrég perben állt.
Vágólapra másolva!

A médiasztár a vezérlőteremből nézte végig a műsor felvételét, aztán megjelent a VIP-szobában, hogy köszöntse a Heti hetest. Különösebb ismerkedésre nem volt szükség, hiszen mindannyiukat ismeri, Jáksó László tudatos pályaépítését pedig külön figyelemmel kíséri.

"Ahogy más vendégek, Friderikusz Sándor is maga dönti el, egyszer, kétszer vagy többször ül be hetediknek a műsorba. Nem titkoljuk, örülnénk, ha jól érezné magát, jól sikerülne a felvétel, és élve meghívásunkkal, többször is eljönne a Fehérvári útra"- mondta Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője, a Friderikusz-stáb ex-tagja.

Friderikusz az RTL Klubból viharos körülmények között távozott. Az elválást vita és per követte. A tv2-nél is gondok adódtak, hiszen az Osztálytalálkozó című műsorát Szily Nóra kapta meg, egy ideje a Gyerekszáj is szünetelt. A Magyar Televízió elnökségét júniusban megpályázó Friderikusz Sándor elköszönt a tv2-től, de Pintér Dezső, a tv2 elnökének augusztusi helyzetjelentése szerint a kereskedelmi csatorna utána még tárgyalt Friderikusszal.

Korábban:

Friderikusz is pályázik az MTV elnöki posztjára

Szolnokon Friderikusz is színre lép

Friderikusz Sándor a Társalgó vendége

Friderikusz "frusztrált cipőfelsőrész-készítőnek" tartja Vágó Istvánt