Hailey Bieber megszólalt a terhességéről

Hailey Rhode Bieber
Vágólapra másolva!
Hailey Rhode Bieber és Justin Bieber csak pár napja hozták nyilvánosságra, hogy szülők lesznek, a modell újabb részleteket mesélt a terhességéről.
Vágólapra másolva!

Első közös gyereküket várja Justin Bieber és Hailey Rhode Bieber, akik nem túl romantikus körülmények között találtak egymásra, ugyanis az énekes előtte Selena Gomezzel járt, akinek rajongói sokáig megkeserítették a pár életét. A botrányhoz volt némi köze az énekesnőnek is, aki sokáig átverve érezte magát exbarátja miatt, hiszen kapcsolatukat követően nagyon hamar elvette Hailey Baldwint, aki a színész Stephen Baldwin egyik lánya.

Bieber és felesége egy héttel ezelőtt közös fotókon tudatták, hogy első közös gyereküket várják, amivel azt is megcáfolták, hogy válságba került a házasságuk. 

A modell nemrég elárulta, hogy a terhessége alatt megváltoztak az étkezési szokásai: rengeteg tojássalátát eszik savanyúsággal és csípős szósszal, ami tudja, hogy első hallásra furcsán hangzik, de mégis arra kérte az embereket, hogy ne ítélkezzenek.

És nem, nincs jogotok ítélkezni!

 - idézte szavait a Billboard. 

A követői ezt tiszteletben is tartják, és folyamatosan gratulálnak a párnak. A hírek szerint Hailey Bieber a 6. hónapban járhat, azonban azt egyelőre nem tudni, hogy kislányuk vagy kisfiuk születik majd.

Megbízik a férjében

Hailey Bieber egy podcastben a szexuális életére vonatkozó kérdésekre is válaszolt, elárulta például, hogy belemenne-e hármas szexbe a párjával.

"Ez nálunk nem működne. Nagyon keményen dolgoztunk azért, ahol most tartunk, hogy tökéletesen megbízunk egymásban. Olyan bizalom és kötelék van most köztünk, hogy ezzel csak kényelmetlenül éreznénk magunkat" – magyarázta korábban a Call Her Daddy című podcastben.

A modell azt is elárulta, hogy a kedvenc szexpóza a kutyapóz, illetve azt is tisztázta, hogy Biebernek akkor már nem volt kapcsolata Selena Gomezzel, amikor ők összejöttek.

Agyvérzés gyanúval került kórházba

Még 2022-ben agyvérzésre utaló tüneteket észlelt magán, ezért azonnal kórházba szállították. Az orvosi vizsgálatok egy kis vérrögöt észleltek az agyában, amiről ő maga így nyilatkozott: "Csütörtök reggel a férjemmel leültem reggelizni, amikor szélütésszerű tüneteim lettek, azonnal a kórházba szállítottak. 

Azt fedezték fel a vizsgálatok során, hogy egy nagyon kis vérrög keletkezett az agyamban, ami kisebb oxigénhiányhoz vezetett. 

De a testem meg tudott birkózni a feladattal, néhány órán belül felépültem" - részletezte  modell.