Félmeztelenül fotózták A Nagy Ő bombázóját

Suba Fruzsina
Suba Fruzsina
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
Fruzsinát 2022-ben láthatták a párkereső reality nézői.
Vágólapra másolva!

Suba Fruzsina a 2022-es A Nagy Ő-ben szerepelt hosszan, Árpa Attila volt akkor a műsor főnyereménye. Árpa végül nem őt választotta, de Fruzsina azóta is elég aktív a közösségi médiában, sokat jár külföldre és nem sajnálja követőitől a bikinis forókat sem. Most épp Puerto Ricóban van és félmeztelenül fotózták.

A Nagy Ő (The Bachelor) egy licencszerződésen alapuló párkereső valóságshow, melyet Magyarországon a TV2 sugároz. A műsor magyar verziója követi az eredeti amerikai realityben alkalmazott szabályrendszert.

Küzdelem a rózsákért

A műsorban egy ismert ember keres magának párt, legalább 20-25 szereplő jut be egy-egy évadba. A reality során Nagy Ő elviszi Magyarország különböző pontjaira randira a versenyzőket, néha külföldi utak is vannak. Minden héten van egy kiválasztás, ahol a Nagy Ő rózsákkal jelzi, hogy kiket szeretne még látni a villában - ez az úgynevezett rózsaceremónia.

Az első évad még Noszály Sándorral forgott, utána Molnár Anikó volt a fődíj. Utána Gyursánszky Gábor kenus és vízisíelő volt a főszereplő, eztán hosszú pihenőre ment a műsor. 2021-ben tért csak visza, akkor Tóth Dávid volt a Nagy Ő, egy évre rá Árpa Attila, tavaly pedig a milliárdos Jákob Zoltán. 

Jákobnak mégsem kellett Betti

Legutóbb Betti volt a befutó, azaz őt választotta A Nagy Ő, de előbbi hiába reménykedett, Jákob nélküle utazgatott a világban. Betti később arról beszélt, hogy nem zártak ki semmit Jákobbal: "A sok kötelesség legalább eltereli a gondolataim a történtekről. Így, hogy nincs sok szabadidőm, ez megkönnyíti a dolgomat. Zolival egyébként nem zártunk ki semmit se, mikor eldöntöttünk, hogy külön válunk, de most barátok vagyunk. Később azonban lehet ebből egy nagyon szoros barátság is" - vélekedett.

 "Nagyon sok új vendégem érkezett a műsornak köszönhetően, így állandó pörgésben vagyok, ami nagyon leterhel. Négy éve nincs tartós, normális kapcsolatom a munkám miatt, ugyanis sokszor csak annak élek" - mondta korábban, de pár hete kiderült, hogy nem magányos.

Betti nem várt tovább

Betti nem várt Jákobra, aki nélküle utazgatott a világban, helyette összejött egy másik férfival. A Nagy Ő kicsit csalódott: "Először, amikor ránéztem, picit szomorkás lettem, mert ez azt mutatja, hogy most már közöttünk valószínűleg soha nem lesz semmi... Én, ugye, nem találtam még új párt, és ilyenkor az ember kicsit önmagára gondol, hogy na, neki már sikerült, nekem még nem. De egyébként nem vagyok elkeseredve, sőt, nagyon szurkolok neki."

"Óhatatlanul is összehasonlítja magát az ember azzal, aki utána következik... nekem nagyon szimpatikus ez a srác, akivel a Betti van, mert a tekintete őszinte és odaadónak tűnik... Így együtt látva őket, azt gondolom, van közöttük kémia és boldognak tűnnek együtt, bár szerintem nem sok ideje ismerhetik egymást, ugyanis Bettivel nem régóta vagyunk olyan viszonyban, hogy máshol keressük a boldogságunkat" – mondta a milliárdos üzletember a Tények Plusz stábjának.