Bizarr plasztikai módszerrel fiatalodik a TV2 gigamellű sztárja

Tuvic Aleksandra
Vágólapra másolva!
A Kőgazdag fiatalok hatalmas mellű sztárja, Tuvic Aleksandra nem tud leállni a plasztikával. Korábban már elismerte, hogy nagyjából egy garzonlakás árát elköltötte szépészeti műtétekre, és már maga sem tudja számon tartani, hányszor feküdt kés alá, de nem bánta meg. Most egy igazán bizarr módszerrel próbálkozik, ami a fiatalsága megőrzésében segít.
Vágólapra másolva!

Szinte nincs olyan testrésze, amit ne szabtak volna át, és a botoxról sem tud lemondani a húszas éveiben járó Tuvic Aleksandra, aki több műsorban is feltűnt már a TV2-n. Láthatták a Nagy Ő csábítójaként Tóth Dávid kegyeiért küzdeni, majd felbukkant a Kőgazdag fiatalokban, a Farm VIP-ben és a Párharcban is korábbi párjával, Gelencsér Kornéllal is. 

A plasztikafüggő realitysztárnak volt egy időszaka, amikor azt mondta, hogy felhagy a beavatkozásokkal, hiszen csak az orrát már ötször műtette meg, de mégsem tud lemondani bizonyos dolgokról, így tovább próbálkozik. Most egy igazán bizarr kezelést választott, mely az úgynevezett vámpírkezelés, melynek lényege, hogy a páciens saját vérét használják fel az eljárás során.

Aki ismer, az tudja, hogy nagyon fontos számomra a bőröm ápolása és fiatalon tartása, amiért képes vagyok bármit bevállalni. 

Vámpírkezelés, vagy más néven prp-terápia a bőrfiatalítás egyik legmodernebb és egyben legtermészetesebb módszere. E kezelés során a vérlemezkékből felszabaduló növekedési faktorok beindítják a sejtszaporodást, az őssejt-differenciálódást és az érképződést... Tehát a Drakula-terápia hatására a bőr szerkezete megújul, visszanyeri üde, fiatalos ragyogását, feszessé válik, és a ráncok kisimulnak. Mindezek mellett szabályozza a faggyúmirigyek munkáját, szűkíti és tisztítja a pórusokat, ami pár nap elteltével szemmel látható" - írta bejegyzésében, amiben elárulta, hogy újabb kezelésnek veti alá magát, hogy fiatalos maradjon a megjelenése.