Újabb kedvcsináló videón a STALKER 2

stalker 2 heart of chornobyl videojáték
Szeptember elején válhat elérhetővé a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Fotó: GSC Game World
Vágólapra másolva!
Ezúttal ukrán nyelven szólaltatták meg a fejlesztők az alkotásukat.
Vágólapra másolva!

A széria múltjához méltóan a második halasztást követően 2024. szeptember 5-én elméletileg tényleg megjelenik a rajongók által bő egy évtizede várt STALKER 2: Heart of Chornobyl. Ráadásul a régi motoros számítógépes rajongók mellett ezúttal az Xbox Series konzolokkal rendelkezők is belevethetik majd magukat a csernobili zóna által tartogatott, hátborzongató kalandokba.

Ennek örömére a GSC Game World most újabb rövid kedvcsináló videót adott ki a játékról, a szokásostól eltérően angol helyett ezúttal ukrán szinkronnal, a párbeszéd jelentésére kíváncsiak a feliratozást bekapcsolva angol fordítást kapnak. Újdonságok sajnos nem derültek ki, de továbbra is úgy tűnik, hogy rendben lesz az Unreal Engine 5 motort használó játék hangulata.

A témához kapcsolódóan sokan nem értesültek róla, de március elején csendben PlayStation 4/5 és Xbox One/Series konzolokra is befutott az eredeti STALKER-trilógia, így már nem csak PC-n játszhatóak a legendás játékok. 

A STALKER 2 teljes áron előrendelhető, emellett pedig az első naptó fogva benne lesz az Xbox Game Pass és PC Game Pass havidíjas játékbérlőkben. Nem zárható ki, hogy a fejlesztőcég Microsofttal kötött szerződésének lejárta után PlayStation 5-re is ellátogathat, de hivatalos információ nincs az ügyben.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!