Óriási botrányt szított a brutális gyilkossággal kérkedő sztársportoló

Philadelphia Eagles v Washington Commanders GettyImageRank2 nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
LANDOVER, MARYLAND - SEPTEMBER 25: Quarterback Carson Wentz #11 of the Washington Commanders warms up at FedExField on September 25, 2022 in Landover, Maryland. Scott Taetsch/Getty Images/AFP (Photo by Scott Taetsch / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A profi amerikaifutball-ligában (NFL) korábbi Super Bowl-győztes Carson Wentz a közösségi oldalán tett közzé fényképeket arról, ahogy levadászott egy fekete medvét Alaszkában.

A jelenleg csapat nélkül, 30 éves irányító a leírás alapján lehúzhat egy elemet a bakancslistájáról, miután az általa "hihetetlen állatnak" nevezett medvét íj és nyíl segítségével megölte.

Wentz megosztotta a képeket a másik közösségi oldalán is, amelyet a szintén amerikaifocista testvérével, Zach-kel közösen vezet, aki hasonlóan részt vett az alaszkai medvevadászaton. Ők ketten nem először tettek közzé fényképeket zsákmányaikról, de eddig "csak" madarakat és szarvasokat fotóztak le magukkal,

a medve a legnagyobb zsákmányuknak számít.

A kép közzététele után valószínűleg Wentz nem azt a reakciót várta, amit kapott. Néhányan humorral próbáltak hozzáállni, és azt írták, hogy

ha Wentz dobásai is ilyen pontosak lennének, akkor nem állna csapat nélkül jelenleg.

Ám a hozzászólók zöme a kegyetlenség miatt ennél jóval durvábban kritizálta őt.

„Mi ez a barbár képtelenség? Azonnal abbahagyom ennek a bohócnak a követését!" – írta egyikük.

– vélte egy másik kommentelő mire egy másik hasonlóan reagált. – „Ha hihetetlen állatnak nevezed, miért gyilkoltad meg?! Ennek semmi értelme..."

„Undorító ez az egész! Örülök, hogy már nem az Eaglesben játszol" – írta egy Philadelphia-drukker, majd egy másik megerősítette ezt a véleményt. – „Ha az is a bakancslistádon volt, hogy elveszítsd az Eaglesnek szurkoló rajongóidat, akkor azt is lehúzhatod róla!"