Fájdalmában üvöltött a korábbi világbajnok, véget is ért a UFC-meccs - videó

Kamaru Usman v Colby Covington GettyImageRank3 SPORT MARTIAL ARTS
LAS VEGAS, NEVADA - DECEMBER 14: Colby Covington prepares for his fight against UFC welterweight champion Kamaru Usman during UFC 245 at T-Mobile Arena on December 14, 2019 in Las Vegas, Nevada. Usman retained his title with a fifth-round TKO. Steve Marcus/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A világ legnagyobb ketrecharc-szervezete magyar idő szerint szombatról vasárnapra virradóra rendezte meg a UFC Fight Night: Covington vs. Woodley gáláját Las Vegasban, zárt ajtók mögött.

Az este fő mérkőzését a váltósúly korábbi világbajnoka, Tyron Woodley vívta a korábbi köztes bajnokkal, Colby Covingtonnal. Az öt menetre kiírt összecsapás nem ment végig, az utolsó öt perces felvonásban rendkívül ritkán látható jelenetsornak lehettünk a szemtanúi.

Volt még egy szintén nem sűrűn előforduló kivégzés a rendezvényen. A UFC feltörekvő csillaga, Khamzat Chimaev, aki korábban két hét alatt kétszer is nyert a szervezet gáláin, újabb győzelmet aratott a ketrecben.

A 26 éves bunyós 17 másodperc alatt végzett az MMA-veterán Gerald Meerschaerttel. Konkrétan egy ütést vitt be, de azt tökéletesen kivitelezve.

Ezzel a svéd színekben versenyző harcos 2020-ban a harmadik győzelmét könyvelhette el a UFC-nél, ami a legtöbb ebben az évben, amit egy bunyós fel tud mutatni a szervezetnél.

Ráadásul 17 másodperces KO-ja a középsúlyban a harmadik leggyorsabb kiütés lett a UFC történetében.