Elkészült a világ leggyorsabb úszódressze

Vágólapra másolva!
A világ tizenegy úszósztárja remek eredményekkel tesztelte a világ legjobb fürdőruhájának tartott Fastskin FSII-t, amelyet négyéves fejlesztés nyomán már világszerte bemutattak a közönségnek.
Vágólapra másolva!

Elkészült minden idők legjobb úszódressze, állítják a szakértők, s a világ úszóelitje már "sorban áll", hogy a nyári athéni olimpián ebben csobbanhassanak a medencébe. A Speedo cég "Fastskin FSII" nevű terméke elindult világhódító újára, a fejlesztők állítólag Hollywood és a Forma-1 világából vett ötletekkel - egyeztetve a világ legjobb úszóival - fejlesztették ki a csodafelszerelést.

A négyéves fejlesztés során a tervezők együtt dolgoztak a Mátrix és a Pókember című film alkotóival, speciális effektek elkészítőivel, így jött létre a cápabőrre emlékeztető fürdőruha.

Forrás: EPA

A New York-i, londoni és sydneyi bemutatók a nagyközönséget is lenyűgözték, az adatok szerint a ruhaanyag sokkal ellenállóbb a vízben, s gyorsabban is lehet vele haladni, mind az eddigi valaha készített legjobb termékkel.

A briteknél Katy Sexton és Mark Foster ölthette magára először, de a tesztelések során 11 élversenyző is segített, többek között az amerikaiak csodagyereke, Michael Phelps vagy az ausztrál Grant Hackett és Michael Klim.

A fürdőruha augusztus elsején kerül majd kereskedelmi forgalomba, az ára 150-250 angol font között mozog majd.