Vágólapra másolva!
Hatalmas bajba került az angol másodosztályú bajnokságban (Championship) játszó dél-koreai támadó, Ui-Jo Hwang, A focistát ugyanis dél-koreai szövetség kitette a válogatott keretből, ugyanis azzal vádolják, hogy illegális szexvideót készített a barátnőjével.

Szexvideó miatt tették ki a válogatotból Ui-Jo Hwangot

Ui-Jo Hwangot azzal vádolták meg, hogy szexvideót készített barátnőjéről

a lány beleegyezése nélkül

- értesült a Marca. A lap információja szerint ezt követően a Norwich Cityben játszó támadót felfüggesztették a dél-koreai válogatottban való részvételtől.

Ui-jo Hwangot azzal vádolják, hogy illegális szexvideót készített a barátnőjével Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

– mondta a koreai futballszövetség etikai bizottságának vezetője, miután kitették Hwang szűrét a válogatott keretből. Hozzátették, az is megvizsgálték, hogy ez az eset milyen hatással lesz a válogatott többi tagjára, és milyen érzéseket vált ki a pályán való jelenléte a szurkolókban.

Így robbant ki Ui-Jo Hwang botránya

A botrány azután robbant ki, hogy Hwang 2023 márciusában szakított Hyomin színésznővel és énekesnővel, a híres T-ARA K popcsoport tagjával. Ekkor

Dél-Koreában olyan videók kerültek fel az internetre, amelyeken a futballista egy másik barátnőjével szexel

- írja a Bors.

– mondta a focista jogi képviselője. – Válogatás nélkül terjesztették az információkat és pénzügyi követelésekkel álltak elő."

A 31 éves csatár tagadja a vádakat, azt állítja, hogy a felvételek a nő beleegyezésével készültek. A kínos ügy miatt rendőrségi vizsgálat folyik.

A Premier Leaugue-futballista ezek után alighanem kihagyja az Ázsia Kupát, amely január 12-én kezdődik Katarban.