Vágólapra másolva!
Nagyot fordult a világ a tavaly november-decemberi katari labdarúgó-világbajnokság óta Ivana Knöllel, azonban a horvát szépség élete nemcsak habos torta. Legutóbb görögországi nyaralásán egy féltékeny nő támadt rá, aki azzal fenyegette, hogy megöli.

Ivana Knöll a tavaly katari labdarúgó-világbajnokságon vált híressé, mután rendre extravagáns ruhákban jelent meg az utcán és a stadionokban. A horvát szurkolólány szépsége féltékenységet is von maga után, ezt tapasztalhatta meg legutóbbi, görögországi nyaralásán - írja a Ripost.

Ivana Knöllt megtámadták Forrás: Instagram/knolldoll

Knöll néhány barátaival egy mikonoszi bárban teázott, ám egyszer csak egy negyvenes éveiben járó nő megtámadta, miután párja alaposan megbámulta a sötét hajú szépséget.

„Tegnap éjjel egy ismeretlen, negyvenes éveiben járó nő megtámadott, miközben a barátaimmal teáztam. Azt hittem, nincs szükségem védelemre ebben az egész biztonságos országban

– írta Instagram-sztorijában Ivana Knöll. - Három órát várt egyedül arra, hogy végezzünk, hogy aztán megtámadjon. Szerencsére két barátom távol tartott tőle, ők szerették volna, ha senkinek nem esik bántódása."

A gigamellű szépséget halálosan megfenyegették a nyaralásán Forrás: Instagram/knolldoll

de ezt nem azért mondom el nektek, mert csak mesélni akarok egy sztorit. Szeretném megkérdezni tőletek, hölgyek, hogy a mi a **** bajotok van? - zárta gondolatait Ivana Knöll.

A horvát modell sértetlenül megúszta a támadást.