Vágólapra másolva!
A topligákban és az NB I-ben is véget értek a küzdelmek, az új szezon kezdetéig pedig akad idejük a kikapcsolódásra is a focistáknak. A nyaralás mellett ilyenkor van időt szakítani egy másik, az ember életében igencsak meghatározó eseményre, az esküvőre is. A játékosok pedig ezt alaposan ki is használják, idény nyáron talán az eddigieknél is többen döntöttek úgy, hogy elveszik az életük szerelmét. Beindult tehát a nagy "esküvő őrület" a focivilágban is, ezek közül szemezgettünk.

Itthon is az álomesküvőktől volt hangos a média

A magyar sport egyik álompárja

Idén nyáron házasodott össze egymással a Paks magyar válogatott focistája, Böde Dániel és a Ferencváros szintén válogatott kézilabdakapusa, Bíró Blanka.

Túlzás nélkül állítható, hogy a nyári uborkaszezon egyik legfontosabb bulvárhírét szolgáltatta a sztárpár.

Bíró Blanka és Böde Dániel évek óta egy párt alkot, ez pecsélték most meg a házasságkötéssel. A két sportember több képet is feltöltött a közösségi oldalaira. A gödöllői eseményen - az esküvőnek a Gödöllői Királyi Kastély adott otthont - nem túl nagy meglepetésre a labdák is előkerültek.

A Femina információja szerint a menyasszony mesésen nézett ki a Love Szalonból választott menyasszonyi ruhában: a hófehér Herve Paris - Clara modell lágy esésű, légies és elegáns.

A nagybetűs álompár

Bekötötte Horváth Zsóka fejét Németh Krisztián. A 37-szeres magyar válogatott labdarúgó, az NB II legutóbbi idényének 34 éves gólkirálya alaposan megünnepelte a nagy napot a szerelmével. A házaspár már nagyon régóta együtt van, az újdonsült feleség korábban sportolt, kézilabdázott a Fradiban, illetve a Szpariban is.

Az ifjú pár több fotót is megosztott az esküvőről a közösségi oldalon. Ezekből nem derült ki, milyen sztárvendégek voltak, de a hírek szerint több jelenlegi és korábbi csapattárs is az ifjú párral ünnepelt.

A lagzit meseszép környezetben, a balatonfüredi LUA Resortban- a Balaton-part ötcsillagos adults-only szolgáltatásokat kínáló luxusszállodája - tartották.

A gyerek után jöhetett az esküvő

Az olasz másodosztályú focibajnokságban szereplő Pisa magyar válogatott játékosa, Nagy Ádám feleségül vette a szerelemét, Csorba Ágnest. A 28 éves játékos a közösségi oldalán számolt be a nagy hírről.

A magyar válogatott focista a gyerekének az anyját vette most feleségül - Vencel 2021-ben született.

A kép mellé mindössze annyit írt a játékos, hogy "06.28.", ezzel tudatva, mikor mondta ki a boldogító igent. A nagy hírhez sokan gratuláltak, többen olaszul is.

Csorba Ágnes ismerős lehet a Fem3 Caféból, ahol rendszeresen gluténmentes recepteket mutatott be a nézőknek. Később a gasztrovonalat az anyaság váltotta fel az életében.

+1 A magyar kéziválogatott sztároktól hemzsegő esküvője

Bár nem labdarúgás, nem mehetünk el szó nélkül Bánhidi Bence lagzija mellett sem. Az OTP Bank-Pick Szeged magyar válogatott klasszisa hatalmas esküvői bulit csapott, sztárfellépő is volt a neves sportolókat is felvonultató esküvőn.

Bár a polgári esküvőt 2021-ben már megtartotta Bánhidi Bence és Nyárády Nóra pár, de az igaz, nagy bulit a barátokkal csak most rendezték. Az OTP Bank-Pick Szeged kézilabdázója a Pannonhalmi Főapátság több mint nyolcszáz éves templomában mondták ki a boldogító igent, majd

a közeli Culinart Esküvőparkban, Ravazdon buliztak a családtagokkal, barátokkal hajnalig.

Bánhidi Bence esküvőjén is volt kis Grófo Forrás: facebook.com/banhidi27

A násznépben olyan neves sportolók, mint a kézilabdázó Bodó Richárd, Mikler Roland, Zubai Szabolcs, Szöllősi Balázs, Borbély Ádám, Császár Gábor, Ligetvári Patrik, a hosszútávúszó olimpikon Olasz Anna, Turi György úszóedző, valamint Csiszár Jenő, egykori televíziós műsorvezető, jelenlegi milánói főkonzul voltak.

Az este egyik csúcspontja pedig Kis Grófo fellépése volt.