Szoboszlaiék fantasztikus örömhíre, döbbenetes részletek a Szeles Mónika elleni merényletről

Shakhtar Donetsk v RB Leipzig: Group F - UEFA Champions League NurPhoto General News Soccer Soccer Match Soccer Champions League Horizontal SPORT CHAMPIONS LEAGUE UEFA
Dominik Szoboszlai (RB Lipsk) during the UEFA Champions League group F match between Shakhtar Donetsk and RB Leipzig at The Marshall Jozef Pilsudski's Municipal Stadium of Legia Warsaw on November 02, 2022 in Warsaw, Poland. (Photo by Foto Olimpik/NurPhoto) (Photo by Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekesség történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban is május első munkanapján, kedden. Ha lemaradt volna a legfontosabb sporthírekről, most egy helyen megtalálja őket. Visszapillantó.

Az elmúlt hetekben több egymáshoz hasonló, tragikus esemény rázta meg a sportvilágot, amelyek sajnos nem egyedi esetek, a múltban is bőven találni rájuk példát.

A tenisztörténelem egyik legborzalmasabb eseménye a harminc éve elkövetett merénylet, amely során egy német férfi hátba szúrta Szeles Mónikát a hamburgi női tenisztorna negyeddöntőjében. A döbbenetes jelenetről annak idején Thorsten Baering német sportfotós készített képeket, akinek a fotók megmentették az életét.

A Szeles Mónika elleni merénylet a tenisztörténelem egyik legmegrázóbb eseménye Forrás: AFP/-

Szoboszlai Dominik és gyönyörű szerelme, Gécsek Fanni kapcsolata szintet lépett, a magyar focista az egyik közösségi oldalon már a "fiát" üdvözölhette.

Az angolok aranylabdás focilegendája, Michael Owen büszke lehet a lányára, a 20 éves Gemma Rose-ra, aki fantasztikus alakjával valósággal megőrjíti a férfiakat. A fiatal bombázó szívesen mutogatja hibátlan testét a közösségi médiában.