Kis híján szétpattan a gigantikus mellein a ruha: a focivébé után sem hagyja cserben a rajongóit a szexi szurkolónő - képek

QAT, FIFA 2022 World Cup, Quarterfinals, Croatia vs Brazil action Doha 2022 SP sportsman personality season 2022 22 soccer Horizontal FIFA SEASON GAME PLAYER SPORT
December 9th, 2022, Education City Stadium, Doha, QAT, World Cup FIFA 2022, quarterfinals, Croatia vs Brazil, in the picture Instagram model and former Miss Croatia, Ivana Knoll is Croatian, but with German roots. (Photo by Hasan Bratic / Hasan Bratic / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A december 18-án véget ért katari labdarúgó-világbajnokság egyik legnagyobb nyertese a horvát modell, Ivana Knöll volt, aki igyekszik kihasználni a rászakadt népszerűséget, és a torna után sem hagyja cserben a rajongóit. A szuperszexi nő már a szilveszterre készül, nem is akármilyen ruhában.

Talán már nincs olyan focirajongó, aki ne hallott volna Ivana Knöllről. Ez nem is csoda, a horvát modell minden nap valami különleges fotóval lepte meg a rajongókat, a stadonokban is nagy feltűnést keltett.

Ivana Knöll volt a focivébé egyik legnagyobb sztárja Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / Hasan Bratic/Hasan Bratic

Sokan a foci-vb négy hete alatt sem tudtak betelni dús idomaival, ez kihasználva továbbra is nagyon aktív a közösségi oldalán.

A legutóbbi posztjában kis híján szétpattant rajta a ruha a medence melletti fotózáskor, amellyel már a szilveszteri mulatságra készül.


- tette fel a kérdést a dögös posztban Ivana Knöll.