Vágólapra másolva!
A korábban a labdarúgó NB I-ben is dolgozó edzőt még novemberben érték bolti lopáson egy áruházban, az Egyesült Államokban. A 67 éves szakember letartóztatása kapcsán a Blikk megszerezte a jegyzőkönyvet.

A dokumentum alapján Tornyi két táskát használt az akciójához, és a fizetéskor csak egy teával állt oda az önkiszolgáló pulthoz.

Amikor a biztonsági őr gyanút fogott és az irodájába kísérte, akkor az egykori edző széttépte a számlát és a kukába dobta, valamint az azonosítás során sem volt együttműködő.

A bolti alkalmazott kérte, igazolja a nála lévő termékek kapcsán, hogy kifizette azokat, de ezt nem tette meg, ezért megbilincselték, ekkor kérte Tornyi, hogy hívják a rendőröket.

Bár már évek óta külföldön él az egykori NB I-es mester, mégsem akart angolul beszélni az eljárás során, csak magyarul szólalt meg, így a járőrnek telefonos fordítóprogramot kellett használnia.

Tornyi Barnabás – aki a kevés fellelhető információ szerint saját futballakadémiáját működteti az USA-ban – már letöltötte az eset kapcsán a büntetését, és a pénzügyi bírságot is megfizette.