Vágólapra másolva!
A Liverpool nagyon nehéz helyzetben várja az Európa-ligában az Atalanta elleni csütörtöki visszavágót, hiszen a múlt héten hazai pályán 3-0-ra kikapott az olasz csapattól. Az LFC Transfer Room X-oldalán a szurkolók szavazhattak, a középpályára ki kerüljön be Alexis Mac Allister és Wataru Endo mellé – a világbajnok argentin és a japán légiós helye biztosnak tűnik. Nos, a három jelölt közül Harvey Elliott nagy fölénnyel nyert Szoboszlai Dominik előtt, Curtis Jones viszont nem rúg labdába a drukkereknél.

Szoboszlai Dominik sokkal jobban játszott a Crystal palace elleni hazai 1-0-s vereség során, mint csütörtökön az Atalanta ellen, de így is sok kritikát kapott.

SZOBOSZLAI Dominik
Szoboszlai Dominik nem lehet boldog a szurkolói szavazatok miatt
Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan

Nem Szoboszlai Dominik az első opció a szurkolóknál 

A találkozó után a 321 ezer követőt maga mögött tudó LFC Transfer Room X-oldalán a szurkolók szavazhatnak, a középpályára ki kerüljön be Mac Allister és Endo mellé. 

Nos, a három jelölt között több mint 11 ezer szavazat alapján Harvey Elliott (55,6 százalék) nagy fölénnyel nyert Szoboszlai Dominik (34,8 százalék) előtt, Curtis Jonest (9,6 százalék) viszont a csak a szurkolók elenyésző része tenné be a kezdőcsapatba

 - szúrta ki a Magyar Nemzet.

A lap teljes cikke ide kattintva olvasható.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.