Vágólapra másolva!
Nagy botrányt okozott a spanyol harmadosztályban szereplő Málaga focistája, Dani Lorenzo, aki a hétvégi bajnoki után pénzért adta el a mezét az egyik szurkolónak.

Az egykor szebb napokat is megélt Málaga az Atletico Madrid B csapatával találkozott a Primera Federación 32. fordulójában, és az andalúz együttes 1-0-ra nyert. A feljutásért küzdő Málaga 21 éves középpályása, Dani Lorenzo a madridi siker után egy furcsa incidens főszereplőjévé vált, ugyanis a meccs lefújás után a szurkolókkal fotózkodott, majd az egyik drukker elkérte tőle a mezét, amire egészen szokatlan módon reagált a játékos, mivel azt felelte, hogy 50 euróért (húszezer forint) cserébe odaadja.

Dani Lorenzo, Malaga
Nagy felháborodást keltett a spanyol focista, miután pénzt fogadott el egy szurkolótól a mezéért
Fotó: Twitter

"Nem vagyunk milliomosok"

A spanyol játékos gesztusa komoly vitákat váltott ki Spanyolországban, mivel a közösségi médiában többen is etikátlannak nevezték a megnyilvánulását és a mentalitását.

Lorenzo az eset után az El Chiringuito tévének adott interjút, amelyben elmagyarázta, miért fogadott el pénzt a szurkolótól.

A klub kifizettet velünk 50 eurót bizonyos számú mez után. Nem vagyok milliomos, de szeretnék az lenni. Természetesnek tűnt, hogy elfogadom a pénzt

 – mondta Dani Lorenzo.

A Málaga kilenc meccs óta veretlen a spanyol harmadosztályban és jelenleg a rájátszást érő negyedik helyen áll.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.