Vágólapra másolva!
Sztárfocisták kifosztására szakosodott bandát fülelt le a spanyol rendőrség Madridban. Az ügyben érintett futballisták között van a Real Madridot erősítő Rodrygo és a Rayo Vallecanóban szereplő Radamel Falcao is.

Az akció során hat embert vettek őrizetbe. A betörők az alapján választották ki áldozataikat, hogy a játékosok - továbbá hozzátartozóik és barátaik - milyen fotókat és videókat posztoltak a labdarúgók otthonairól a közösségi médiában - írja az MTI.

Real Madrid CF v Sevilla FC - LaLiga EA Sports
Rodrygo is érintett az ügyben 
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/DAX Images/NurPhoto

Az elmúlt két évben legalább nyolc rablásért tehetők felelőssé a hírek szerint a bűnbanda tagjai, mindegyiket a főváros előkelő negyedeiben követték el. Egy tavaly májusban történt betörés során az elkövetők félmillió euró értékű ékszerrel és karórával távoztak, az eltulajdonított tárgyakat pedig a feketepiacon értékesítették.

A razzia során a rendőrök tíz órát, több ékszert, 3300 euró készpénzt és légpisztolyokat foglaltak le. Az ügyben érintett futballisták között van a Real Madridot erősítő Rodrygo és a Rayo Vallecanóban szereplő Radamel Falcao is.