Vágólapra másolva!
José Mourinho is kilátogatott a Forma-1-es Szaúdi Nagydíjra, ahol a Newcastle United elnökével, Yasir al-Rumayyannal találkozott. Az AS Romától januárban kirúgott futballedző sejtelmesen beszélt a médiának a jövőjéről.

Mourinhót január közepén rúgta ki az AS Roma, a portugál edző pedig azóta nem talált magának új csapatot. A Chelsea, a Manchester United és a Tottenham korábbi edzője hétvégén Szaúd-Arábiában bukkant fel, ahol kilátogatott a Max Verstappen győzelmével zárult F1-es futamra. Mourinhóval kapcsolatban már egy ideje folynak a találgatások, korábban felmerült, hogy a szaúdi bajnokság felé veszi az irányt, de ezt maga az érintett cáfolta a Marcának. 

Miután a portugál összefutott a dzsiddai paddockban a Newcastle United elnökével, Yasir al-Rumayyannal, a brit sajtó azonnal összeboronálta a kétszeres BL-győztes edzőt a Premier League-ben idén gyengén szereplő csapattal.

Mourinho hamarosan újra dolgozhat

A portugál elárulta, hogy nagyon várja már a visszatérését, rengeteg megkeresése volt az elmúlt hónapban, ugyanakkor leszögezte, hogy nem szeretné elsietni a döntést, ezért a legjobb ajánlatra vár.

"Dolgozni akarok. Csak nem akarok rossz döntést hozni. Várnom kell a megfelelő ajánlatra, amely motiválni tud még. Ha jönne egy ilyen megkeresés, akkor már holnap neki állnék dolgozni" – mondta a 61 éves tréner a jövőjével kapcsolatban a beIN Sportsnak adott interjújában.