Gyerekrablók törtek be Neymar éllettársához, hogy elrabolják a kislányát

Horizontal
Hilal's Brazilian forward #10 Neymar reacts during the AFC Champions League Group D football match between Al-Hilal and PFC Navbahor Namangan at King Fahd International Stadium in Riyadh on September 18, 2023. (Photo by Fayez NURELDINE / AFP)
Vágólapra másolva!
Bűnözők hatoltak be Bruna Biancardi Sao Paulóban, Brazíliában található házába. A modellként és influenszerként dolgozó hölgy a brazil szupersztár, Neymar barátnője, aki alig egy hónapja adott életet a pár első közös gyermekének, Maviének. Neymar nemrég súlyosan megsérült a brazil válogatottban, ami miatt meg is kellett műteni a szaúdi bajnokságban szereplő focistát.

A betörésre a hírek szerint kedd hajnalban került sor, de brazil sajtóhírek szerint Biancardi és a kislánya nem tartózkodtak otthon a betörés idejében. Neymar párjának szülei viszont a házban tartózkodtak, őket megkötözték a rablók, akik több értéktárgyat is magukkal vittek.

Neymar lánya is veszélyben lehetett volna Forrás: AFP/Fayez Nureldine

A szomszédok riasztották a rendőrséget, miután mozgást észleltek a ház körül. Az elkövetők többen voltak, közülük máris elfogott valakit a rendőrség, de többen, a hírek szerint még ketten, elmenekültek.

Órákkal a betörés előtt posztolt közösségi oldalain Biancardi, amin az volt látható, hogy a lányának szervezett bulit a keresztanyja, Hanna Carvalho az egy hónapja tiszteletére. Az eseményről Neymar is bejelentkezett, de a rablás idején végül egyikük sem tartózkodott a házban. Egyelőre a brazil bulvárlapok szerint az sem biztos, hogy a két szülő még egy párt alkot.

Sajtóhírek szerint a betörők a házban Bruna Biancardit és kislányát keresték, azt sem lehet kizárni, hogy az emberrablás volt a céljuk.

Az eset azért is keltett nagy felháborodást, mert nemrégiben a kolumbiai Luis Díaz apját rabolták el fegyveresek.