Vágólapra másolva!
A Real Madrid labdarúgócsapatában képzeli el pályafutása következő 10-15 éves szakaszát Jude Bellingham, a spanyol gárda újdonsült sztárja, aki az angol válogatottban is egyre meghatározóbb szerepet tölt be.

A 20 éves középpályás a Channel 4 televíziónak kedd este azt mondta, hogy a Real olasz vezetőedzője, Carlo Ancelotti is közölte vele, a következő egy-másfél évtizedet tekintve fényes jövő előtt áll a spanyol fővárosban.

- jelentette ki Bellingham, miután az angol nemzeti csapat 3-1-re verte Londonban Eb-selejtezőn a címvédő olaszokat. A meccsen Harry Kane két gólt szerzett, és a Manchester United sztárja, Marcus Rashford is eredményes volt, a mérkőzés legjobbjának ennek ellenére Bellinghamet választották.

Jude Bellingham remekül játszik Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu Agency/Burak Akbulut

A nyáron a Borussia Dortmundtól Madridba szerződött futballistáról Gareth Southgate angol szövetségi kapitány is ódákat zengett.

- mondta az edző.

A legutóbbi Eb-n döntős és éppen az olaszokkal szemben elbukó angolok a kedd esti sikerrel bebiztosították részvételüket a jövő évi németországi kontinensviadalon.