Így szórakoznak a Bayern sztárfocistái a müncheni Oktoberfesten - fotó, videó

Manuel Neuer, Harry Kane, Thomas Müller
This handout picture released by FC Bayern Munich on September 24, 2023 shows FC Bayern Munich forward Thomas Muller (R), Bayern Munich's English forward #09 Harry Kane (C) and Bayern Munich's German goalkeeper #01 Manuel Neuer pose holding a beer mug and wearing a typical Bavarian dress including Lederhosen (leather trousers) as members of German first division Bundesliga football club FC Bayern Munich visit the Oktoberfest beer festival in Munich, southern Germany, on September 24, 2023. (Photo by Alexander Hassenstein / various sources / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
A világ legnagyobb sörünnepe, az Oktoberfest a Bayern München labdarúgóit sem hagyja hidegen. A bajor sztárcsapatnál régóta bevett szokás, hogy a játékosok és az edzők tradicionális öltözékben jelennek meg a híres eseményen, és Thomas Tuchelék ezt a hagyományt idén is megtartották.

A Németországban hatalmas népszerűségnek örvendő ünnepség szeptember közepétől október elejéig tart, és a hatalmas korsó sörök természetesen nem hiányozhatnak az eseményről.

A szokásoknak megfelelően a Bayern játékosai és Thomas Tuchel vezetőedző is megjelentek az immár 188. Oktoberfesten, amelyen tradicionális öltözékben és sörrel a kezükben pózoltak.

A bajor sztárcsapat nyári sztárigazolása, a különböző rekordokat egymás után döntögető Harry Kane is láthatóan remekül érezte magát a világ legnagyobb sörünnepén.