Egy viadukton állt és öngyilkos akart lenni a francia sztárcsapat focistája

fbl Horizontal
Nice's French midfielder Alexis Beka Beka (C) vies with Toulouse's Brazilian forward Rafael Ratao (R) and Toulouse's Swiss midfielder Vincent Sierro (L) during the French L1 football match between OGC Nice and Toulouse FC at the Allianz Riviera Stadium in Nice, south-eastern France, on May 21, 2023. (Photo by Nicolas TUCAT / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy 100 méter magas közúti viadukt tetején állt és öngyilkossággal fenyegetőzött Alexis Beka Beka a francia élvonalban szereplő OGC Nice futballistája.  

BFM Nice Côte d'Azur és a France Bleu Azur oldalak beszámlóira hivatkozva több oldal, így a francia foci berkeiben megbízható forrásnak számító angol nyelvű Get Footballnews France is lehozta a hírt, miszerint az élvonalban szereplő OGC Nice futballcsaptának egy játékosa a dél-francia városon áthaladó A8-as autópálya 100 méter magas Magnan viaduktján állt, és öngyilkossággal fenyegetőzött.

A futballista a 22 éves Alexis Beka Beka, az orosz Lokomotiv Moszkvától tavaly nyáron megvett védekező középpályás.

A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a mentők és a tűzoltók, a nizzai csapat pedig péntekre tervezett valamennyi nyilvános eseményét azonnal lemondta. A klub azonnal egy pszichológust küldött a helyszínre, valamint Beka Beka barátnőjét is, aki a hírek szerint nem régiben szakított a focistával, a játékos pedig minden bizonnyal éppen emiatt készült végzetes tettre.

Pár órával később a francia klub hivatalos közleményt adott ki az esettel kapcsolatban.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!