Szoboszlai döbbenetes büntetést kapott, Haaland szexi barátnője mindenkit lenyűgözött

RB Leipzig - FC Augsburg Sports Bundesliga RBL FCA soccer Horizontal
15 April 2023, Saxony, Leipzig: Soccer: Bundesliga, Matchday 28, RB Leipzig - FC Augsburg at Red Bull Arena. Leipzig's player Dominik Szoboszlai reacts after a missed shot. Photo: Jan Woitas/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by JAN WOITAS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Csütörtökön is rengeteg érdekes és figyelemre méltó esemény történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Ha lemaradt volna a legfontosabb sporthírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) csütörtöki döntése szerint 30 ezer eurós pénzbüntetést kell fizetnie a magyar válogatott Szoboszlai Dominiknak, aki pirotechnikai eszközzel a kezében ünnepelte június 3-án csapata, az RB Leipzig újabb Német Kupa-győzelmét.

A Manchester Cityvel a Bajnokok Ligája csúcsára felérő norvég Erling Haaland együtt ünnepelt Isztambulban a gyönyörű barátnőjével, Isabel Haugseng Johansennel. A 19 éves szépség a BL-döntő után lett igazán ismert, pedig a hírek szerint már Dortmundban is egy párt alkotott a City sztárjával.

A gyönyörű 19 éves Isabel Haugseng Johansen Erling Haalanddal ünnepelt Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A WBC nehézsúlyú világbajnokának, Tyson Fury-nak a gyönyörű ringlányát, Charlotte Elise Foxot imádják a rajongói. A dögös bombázó rendszeresen kényezteti szexi képekkel több mint 200 ezres követőtáborát a közösségi médiában.

Mohammed Abu Fani, a Ferencváros leendő igazolása, aki már átment az orvosi vizsgálatokon, nagyon elégedetten nyilatkozott a zöld-fehéreknél tapasztalt körülményekről.

A 2022/2023-as európai futballidény a szenzációs sikerek mellett megdöbbentő balhéktól, súlyos büntetésektől és látványos összeomlásoktól is hangos volt. Összeállításunkban ezekből gyűjtöttük össze a legemlékezetesebbeket.