Vágólapra másolva!
A szerdai napon rengeteg érdekes és medöbbentő esemény történt a sportvilágban, így ha lemaradt a legfontosabb hírekről, akkor most megtalálja őket egy helyen.

Megint döbbenetes politizálásba kezdett az UEFA, amely megtiltotta, hogy a magyar válogatott meccsein a történelmi jelképnek számító Nagy-Magyarország térképet használják a szurkolók. Ugyanez az UEFA ugyanakkor továbbra is tűri a térdeléses bohóckodást és a szivárványos LMBTQ-propagandát.

A Fradival hiába nyert bajnoki címet és jutott nyolcaddöntőbe az Európa-ligában Sztanyiszlav Csercseszov, az NB I-ben szereplő futballklubok tulajdonosai szerint 2022-ben a kecskeméti Szabó István jobb edzői teljesítményt nyújtott az orosz trénernél.

Nem Sztanyiszlav Csercseszovot látták a legjobbnak tavaly az NB I-es klubok tulajdonosai Forrás: fradi.hu

Az egykori kiváló hódeszkás, az olimpiai bajnok Gian Simmen döbbenetes őszinteséggel beszélt élete legnagyobb tragédiájáról, ugyanis 2010-ben holtan jött világra a kislánya.

Abbahagyta az autóversenyzést a gigantikus mellű Renee Gracie, aki pornózásba kezdett. A dögös pilótáról IDE kattintva talál szexi fotókat.

Renee Gracie pornózásba kezdett Forrás: Origo

A magyar férfi kézilabda-válogatott a világbajnokság negyeddöntőjében 40-23-ra kikapott a címvédő Dániától, a folytatásban az 5-8. helyért folytathatja majd a küzdelmeket Chema Rodriguez együttese.