Óriási botrány: Pelé temetése helyett bulizni ment Neymar - videó

fbl Horizontal FOOTBALL HEADSHOT GREETING (WAVING) WORLD CUP QUARTER-FINAL
Brazil's forward #10 Neymar reacts after failing to score during the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between Croatia and Brazil at Education City Stadium in Al-Rayyan, west of Doha, on December 9, 2022. (Photo by Ina Fassbender / AFP)
Vágólapra másolva!
A brazil válogatott legnagyobb sztárja, Neymar nagyon kellemetlen helyzetbe került, ugyanis kiderült, hogy Pelé temetésének idején egy buliban vett részt.

Neymar a közösségi oldalán érzelmesen tisztelgett a 82 éves korában meghalt háromszoros világbajnok Pelé előtt, azonban a legendás futballista temetésén arra hivatkozva nem vett részt, hogy klubja, a Paris Saint-Germain nem engedte el.

A Nemzeti Sport megírta, hogy sokan már ezért kritikával illették a 30 éves sztárt, aki később még nagyobb bajba került, ugyanis a közösségi médiában kiszivárgott egy videó arról, hogy a temetés idején egy buliban énekelgetett vidáman.

A brazil futball rajongóit alaposan felbosszantotta a hír, a PSG klasszisa rengeteg negatív kritikát kapott a történtek után.