Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megdöbbentő utalást tett a jövőjéről a focivébé argentin felfedezettje - videó

fbl Horizontal
France's forward #10 Kylian Mbappe (R) fights for the ball with Argentina's midfielder #24 Enzo Fernandez (L) during the Qatar 2022 World Cup final football match between Argentina and France at Lusail Stadium in Lusail, north of Doha on December 18, 2022. (Photo by Adrian DENNIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokság legjobb fiatal játékosának választott Enzo Fernandez góllal tért vissza klubjába, a Benficába. A Chelsea által kiszemelt világbajnok focista a gólörömével egyértelműnek tűnő üzenetet közvetített, miszerint imádja csapatát és esze ágában sincs távozni.

A világbajnok argentin válogatott egyik legjobb játékosáért topklubok állnak sorban, a Chelsea állítólag 100 millió eurónál is többet fizetne a 21 éves középpályásért.

Sokan biztosra vették, hogy a tehetséges futballista már télen klubot válthat, azonban legutóbbi meccsén egyértelmű utalást tett a jövőjével kapcsolatban.

Fernandez a Varzim elleni Portugál Kupa-mérkőzésen tért vissza a Benficába, és a 78. percben a kapuba talált. Gólja után a Benfica-címert ütögette a mellkasán, másik kezével pedig azt jelezte, nem megy sehová, marad mostani csapatában.

"Enzo remek helyen van itt, boldog, kiválóan dolgozik és a csapatunk része. Ő egy kulcsjátékos, ez a lényeg" - mondta játékosáról a Benfica edzője, Roger Schmidt.

Forrás

Mindent egy helyen az Eb-ről