Vágólapra másolva!
Letartóztatták a martinique-i válogatott Jean-Emmanuel Nédrát, akinél 100 kiló kokaint találtak a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren.

A francia Le Parisien beszámolója szerint a martinique-i élvonalban szereplő Aiglon du Lamentin csapatának 29 éves játékosa az egyik társával közösen akart átcsempészni 100 kilogrammnyi kábítószert, melyet bőröndjeik mélyére rejtettek, azonban a hatóságok lefülelték őket.

Mindkettejüket előzetes letartóztatásba helyezték, ám a hírek szerint Nédra bűntársát azóta már szabadon engedték a rendőrök.

A klub egyik tagja a helyi médiának nyilatkozott, amelyben ugyan nem nevezte meg az érintettet, de megerősítette, hogy letartóztatták az egyik játékosukat kábítószer-csempészet miatt.

"Erősebbnek és egységesebbnek kell lennünk, mint valaha, hogy a sporton keresztül továbbra is jó példát tudjunk mutatni a fiataloknak. Harcolnunk kell az ilyen jellegű csapások ellen, hogy megvédhessük a fiataljainkat".

A francia állampolgársággal is rendelkező 29 éves középpályás 2012-ben kezdte a pályafutását, a martinique-i válogatottban 20 alkalommal szerepelt.