Vágólapra másolva!
A West Ham United angol válogatott futballistája, Jesse Lingard azonnal értesítette a rendőrséget, miután megtudta, hogy az Everton elleni mérkőzés ideje alatt ellopták az öltözőben hagyott karóráját.

A 28 éves játékos május 9-én lépett pályára az Everton elleni hazai mérkőzésen, majd a meccs után észrevette, hogy a karórája hiányzik. Alapos keresés után a csapat feljelentést tett a londoni rendőrségnek, amely a helyszínre érkezett.

A hírek szerint a West Ham öltözőjét szigorú őrizet alatt tartják és kamerákkal is figyelik a területet, ezért szinte elképzelhetetlen, hogy a tolvaj miként tudott bejutni és ellopni az órát.

Jesse Lingard nagyon bosszús volt, amiért ellopták a drága óráját Forrás: AFP/Justin Tallis

A Daily Mail megírta, hogy Lingard meglehetősen bosszús volt az eset után, ugyanis egy 50 ezer fontot érő (több mint 20 millió forint) darabot loptak el a luxusóra gyűjteményéből.

mondta a klub egyik alkalmazottja.

A rendőrségi jelentés szerint az órát május 9-én, vasárnap délután vagy az esti órákban lopták el, de a tolvaj kiléte még ismeretlen.

Hasonló esemény már történt 2017-ben, amikor egy fegyveres motoros a nyílt utcán próbálta meg elrabolni a West Ham korábbi csatára, Andy Carroll 22 ezer fontot érő karóráját.