Mourinho válaszra sem méltatta a sztárfocistájáról kérdező riportert

Horizontal
Tottenham Hotspur's Portuguese head coach Jose Mourinho gestures during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Tottenham Hotspur Stadium in London, on February 4, 2021. (Photo by Clive Rose / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Chelsea elleni 1-0-ás vereség után a Tottenham edzője, José Mourinho nem válaszolt az ezúttal sem játszó Gareth Bale helyzetéről az őt kérdező riporternek.

A portugál edző elmondása szerint a Chelsea elleni vereség dacára játékosai továbbra is egységesek, és küzdeni fognak azért, hogy a Tottenham legalább a BL-szereplést kiharcolja a szezon végén.

Mourinho megpróbálta megtalálni a pozitívumokat csapata egymást követő harmadik veresége után.

"Nem könnyű meglátni az összetartást, ha egymás után jönnek a rossz eredmények, a nehézségek és a sérülések. Az egységet nagyon könnyű észrevenni akkor, amikor jó formában vagy és nyered a meccseket.

De a nehéz pillanatokban nehezebb ezekre fókuszálni, viszont a második félidőben ezt tapasztaltam. Számomra semmi kétség, hogy egységesek vagyunk" -

mondta a londoni együttes trénere.

A The Guardian megírta, hogy Alison Bender kérdésre, miszerint Gareth Bale miért nem játszott ezúttal sem, nem akart válaszolni.

mondta a riporternőnek, aki a walesi szélsőről kérdezte.

"Mindent megteszek, ő is mindent megtesz. Mindenki így tesz" - zárta le a témát egyszerűen Mourinho.

A Tottenham 21 forduló után a 8. a bajnoki tabellán, jelenleg 7 pont a hátránya a BL-indulást jelentő negyedik helyezett Liverpoollal szemben.