Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy leszerződtette a Mezőkövesd Zsóry FC játékosát, Koszta Márkot.

A 22 éves, 184 cm magas játékos az előző szezonban a Mezőkövesd Zsóry FC együttesét erősítette, 26 meccsen hét gólt szerzett, és kiosztott négy gólpasszt.

Koszta Márk komoly erősítés lehet Újpesten Forrás: ujpestc.hu

A korábbi korosztályos válogatott futballista a 17-es számú mezt kapta Újpesten.

Szeretném itt felépíteni magam, fontos lenne, hogy a csapat is, és a szurkolók is elfogadjanak, és hogy jól szerepeljünk. Igazán kiemelkedő futballisták játszottak a negyedik kerületben, azon leszek, hogy én is letegyem itt a névjegyem" – mondta Koszta Márk, aki 2017 nyarán igazolt Mezőkövesdre, miután a Honvéd megnyerte fennállása 14. bajnoki címét.

Koszta alapember volt Marco Rossi bajnokcsapatában.

A 2016/17-es szezonban 31 meccsen lépett pályára, hat gólt szerzett, és hét gólpasszt adott, főszerepet vállalva a bajnoki cím megszerzéséből.

Szintén az Újpesthez kapcsolódó hír, hogy a 2017-ben igazolt Nagy Dániel Mezőkövesden folytatja a pályafutását. A 28 éves középpályás – aki korábban a Fradiban is megfordult – két szezon alatt 63 meccsen játszott a lila-fehéreknél, 15 gólt szerzett, és 7 gólpasszt adott.

Nagy Dániel húzóember volt Újpesten Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Köszönöm, hogy két, sikeres éven át az Újpest színeiben szerepelhettem. Rengeteg élménnyel gazdagodtam, és sokat fejlődtem, tanultam.

Mindig mosolyogva fogok visszatekinteni a lila-fehér éveimre! Sikerekben gazdag szezont kívánok" – mondta a kétszeres válogatott Nagy Dániel, aki Bernd Storck kapitánykodása alatt, 2017 októberében mutatkozott be a nemzeti csapatban.