Vágólapra másolva!
Nincs nagy formában Jeremy Clarkson, a BBC híres-hírhedt sztárja. Először a csatorna vette le a képernyőről, aztán csapata is kiesett a BL-ből. 

Nem egészen egy nap alatt 380 ezren írták alá azt a petíciót, amely követeli a BBC egyik legnépszerűbb műsorvezetője, Jeremy Clarkson visszahelyezését eddigi munkakörébe, és Clarkson műsorának, a világszerte népszerű Top Gear autós magazin folytatását. A BBC brit közszolgálati médiatársaság kedd este jelentette be, hogy Clarksont felfüggesztették állásából, miután megpofozta a Top Gear egyik producerét.

Clarksont látszólag nem vágta földhöz a bejelentés, ő legalábbis azzal poénkodott, hogy semmi gond, már "úgyis régen el akart jutni egy Chelsea-meccsre, és így legalább lesz ideje".

Jeremy Clarkson, a Top Gear dühös sztárja Forrás: Reuters / Stefan Wermuth/Stefan Wermuth


Így is tett, de amikor észrevette, hogy a fotósok kiszúrták maguknak, dühös gesztusokkal hajtotta el őket, mondván, inkább a pályára figyeljenek, ne rá.

Clarkson egyébként felnőtt fejjel lett Chelsea-drukker.

"Sosem értettem, az emberek mit esznek a focin. De aztán egy nap a feleségem egy csodás fiúgyermeket szült nekem, ez a gyermek pedig fanatikus Chelsea-drukkerré cseperedett. Onnantól nekem sem volt más választásom" - meséltme magáról Clarkson.