Vágólapra másolva!
 

Azok között, akik 2005. május 15-ig részt vesznek játékunkban, és helyesen válaszolnak kérdéseinkre, értékes Ford-nyereményeket sorsolunk ki. Gazdára vár többek között 5 db Ford Bajnokok Ligája sporttáska szabadidőruhával, baseball sapkával, pólóval, valamint 30 UEFA focilabda is.

A Ford immár több mint tíz éve elkötelezett támogatója az európai futballnak. A cég fociszeretete elsősorban az UEFA Bajnokok Ligája-sorozat támogatásában nyilvánul meg, melynek egyetlen máig megmaradt alapító-támogatója.

A Ford nemcsak ennek az európai kupasorozatnak a támogatója, többek között szoros kapcsolatot alakított ki a Speciális Olimpia labdarúgó hetével, valamint az UEFA labdarúgó akadémiájával.

A Ford "Irány a pálya" kampánya arra irányul, hogy a szurkolókat és a játékot közelebb hozza egymáshoz. Különleges rendezvényekkel szolgálják a futballrajongókat, emellett az "Irány a pálya" weboldalon számtalan részletet ismerhetnek meg az érdeklődők a futball világáról, elsősorban az UEFA Bajnokok Ligájáról. A Destinationfootball.net címen található weboldalon izgalmas labdarúgó játékok és az UEFA Bajnokok Ligája-díjak is megtalálhatók.

A nyerteseket legkésőbb 2005. május 31-ig e-mailben értesítjük. A nyeremények átadása 2005. június 13. után történik.

(x)