Vágólapra másolva!
Az olimpia bronzérmes Kapás Boglárka június végén jelentette be, hogy ismét megfertőződött a koronavírussal. A 29 éves úszó gőzerővel készült volna az augusztus 11-én kezdődő Európa-bajnokságra, de megint nem tudott edzeni. Kapás most a közösségi oldalán tudatta, hogy újra egészséges, és már az uszodába is lemerészkedett.

Kapás Boglárkának nem sikerült érmet nyernie az úszó-világbajnokságon, de az is csoda, hogy elindult a versenyen, mert egy hónapja még úgy volt, hogy nem is indul a vb-n, ugyanis a felkészülése idején derékfájdalmak gyötörték.

Kapás Boglárkára az idei szezonban rendesen rájár a rúd.

Az olimpiai bronzérmes úszó először márciusban lett koronavírusos, majd a derékbántalmai miatt nem tudott rendesen felkészülni a hazai rendezésű világbajnokságra.

Június végén aztán ismét koronavírusos lett, ez pedig könnyen rányomhatja a bélyegét az Eb-re való felkészülésére. Kapás Boglárka most viszont a közösségi oldalán tudatta, hogy rendben van, és újra bemerészkedett a vízbe.

„Ma már lemerészkedtem az uszodába így a covid után, de nagyon legyengített a vírus, úgyhogy nem tudom, mikor fogok tudni igazán elkezdeni edzeni. Tudjátok, fő az egészség és utána a többi! Vigyázzatok magatokra" – írta Kapás Boglárka, akinek az augusztusi római Európa-bajnokság előtt egy héttel lesz az esküvője az szintén úszó Telegdy Ádámmal.