Vágólapra másolva!
Csollány Szilveszter tragikus halála megrázta az országot, milliók gyászolják a legendát. Az 51 éves korában meghalt olimpiai bajnok tornásszal a Ripost még 2020-ban, a járvány kirobbanásakor készített egy rövid interjút. Akkor arra buzdította az embereket, hogy ha tehetik, maradjanak otthon, hiszen a családjával együtt ő is önkéntes karanténba vonult.

„Betartjuk a szabályokat. Egy jó ideje már önkéntes karanténban vagyunk,

maximum egy rövid sétára megyünk ki a közeli erdőbe, ahol senki sincs. A bevásárlást is úgy intéztük, hogy

– kezdte a lapnak az olimpiai bajnok tornász még 2020 áprilisában. Csollány Szilveszter otthon is feltalálta magát, folyamatosan tartalmakkal szórakoztatta a rajongóit az Instagram-oldalán. Még egy főzős videóval is előrukkolt, amelyben egy mindenmentes finomságot készített el. Szerette volna, ha receptjeivel segíthet az embereknek.

Csollány Szilveszter tartott a koronavírustól Forrás: Lantos Gábor

„Szerencsére nem unatkozunk, mindig van mit csinálni, bár ez még csak a harmadik hét... A ház körüli munkák mellett például tovább fejlesztem a közösségi oldalamat is.

Szeretnék minél több főzős videót csinálni, és megosztani a receptjeimet az emberekkel. Elsősorban arra törekszem, hogy minél egészségesebb ételeket készítsek, hiszen a mindenmentes főzést pont a kislányom miatt kezdtem el. Nemrég fel is vettem a kapcsolatot egy olimpiai bajnok mesterszakáccsal is, Tanács Attilával, aki ebben a témában szakértő" – mesélte korábban Szilveszter.