Vágólapra másolva!
Sipos Adrián koronavírustesztje pozitív lett a barcelonai repülőtéren. A válogatott kézilabdázó így amellett, hogy kihagyni kényszerül a Telekom Veszprém csütörtök esti Barcelona elleni BL-mérkőzését, hétnapos karantén várhat rá a katalán fővárosban - írja a klub.

A Telekom Veszprém csapata szerda este érkezett meg a barcelonai repülőtérre. A helyi járványügyi szabályoknak megfelelően az utasok 30%-át azonnali antigén tesztnek vetették alá a repülőtéren. Sajnos Sipos Adrián esetében a gyorsteszt pozitív eredményt hozott, annak ellenére, hogy a játékos Veszprémben készített reggeli tesztje negatív eredményt adott.

A helyi szabályok értelmében a helyszínen nem lehetett kontroll tesztet csináltatni, így Adrián hétnapos karanténba került, amelyet a csapat szállodájában kell letöltenie. Adrián jelenleg tünetmentes.

Csütörtök reggelre a Barcelona segítségével a klub szerezett egy PCR tesztet a játékosnak, amelynek eredménye délután három óra körül várható. Az eredménytől függően dől el, hogy elhagyhatja-e a karantént vagy sem.

A Barcelona-Veszprém BL-rangadó csütörtök este 20:45-kor kezdődik.