Ilyen házat valószínűleg még soha nem látott, egészen bizarr - fotó

Vágólapra másolva!
Egészen különleges retró ház került fel az ingatlanpiacra: belső dizájnja olyan, mintha visszarepülnénk az időben az 1970-es évekbe, és van egy elképesztően szokatlan kibővítése is.
Vágólapra másolva!

Észak-Wales Gwynedd megye Bethesda városában 285.000 fontért (132 millió forintért) árulnak egy meglehetősen szokatlan ingatlant: ha a frontoldalról nézzük, ez kívülről egy teljesen normális, hétköznapi házikó, belül és hátulról azonban már okoz meglepetést. 

A ház a bútorainak és dizájnjának köszönhetően olyan, mintha a lakója még ma is az 1970-es években érezné magát. Az otthon előszobájától balra található a társalgó, amelyet a fotók tanúsága szerint rikító tapéta díszít, és meglepő kék-sárga csíkos kanapéval bútorozták be. De az itteni szőnyeg sem üt el ettől a stílustól, hiszen azt sötétzöld virágok mintázzák. A szemlélődőnek első blikkre úgy tűnhet, hogy stílusilag nagy összevisszaság uralkodik ebben a helyiségben. 

A ház egyik hálószobája a rózsaszínű mennyezetével és mintás tapétájával szintén döbbenetesen fest. 

Az ingatlanhoz tartozik még egy nagyobb kerti telek, amit azonban rendesen benőtt már a gaz, amit kemény munka lesz majd helyrehozni. 

Mindezek ellenére az otthon legmeghökkentőbb jellemzője a hátul található kibővítése, ami úgy tűnik, hogy két hosszú fémrúdra épült, és a tető végére van felragasztva. Hátul négy ablaka is van egymás mellett, téglafalzattal és saját tetővel is rendelkezik. 

image

Felkerült az ingatlanpiacra két szemet gyönyörködtetően pazar és drága luxusingatlan, azonban egy meglehetősen merész csavarral – csakis együtt vásárolható meg, külön nem árulják ezeket. 

A Titanic című több Oscar-díjat is bezsebelő sikerfilm egyik kulcsjelenete annyira megihlette a 70 éves Clive Palmer ausztrál bányamágnást, hogy úgy döntött, itt az ideje felépíteni az utódját, amibe maga is jelentős összeggel beszáll.

Lépjen be az El Fureidis 40 millió dolláros, hollywoodi csillogással átitatott kastély pazar világába. Ez a palotaszerű birtok, amely egykor Al Pacino ikonikus alakításának hátteréül szolgált a Sebhelyesarcúban, olyan gazdag történelemmel rendelkezik,  amely messze túlmutat a filmvásznon. A 10 hektárnyi  birtokon elterülő kastély tele van gyönyörűen karbantartott eredeti elemekkel, és olyan hírességeket látott vendégül, mint Albert Einstein és Charlie Chaplin. 

Forrás: Sun Online