Vágólapra másolva!
Lewis Hamilton sorozatban a hetedik futamán nem zárt a legjobb öt között, ráadásul a Forma-1-es Japán Nagydíj történetében még sosem zárt annál hátrébb, mint vasárnap. A kilencedikként záró Mercedes-pilóta az interjúzónában sem volt a legjobb formában.

Lewis Hamilton a szezonbeli negyedik futamon is csapattársa, George Russell mögött végzett. A Japán Nagydíjon kilencedik lett Hamilton, aki az abroncsaival rendkívül szenvedett, miközben a leendő csapattársa, a ferraris Charles Leclerc egykiállásos stratégiával tudott a nyolcadikról a negyedik helyre zárkózni. A leintés után Hamiltont emiatt arról is kérdezték, hogy féltékeny-e a 3-4. helyen végző, legutóbb pedig kettős győzelmet arató Ferrari-pilótákra az ilyen erős teljesítményeik után, ám a brit versenyzőnek nem volt hangulata válaszolni.

Forma-1, Japán Nagydíj 2024, Lewis Hamilton
Lewis Hamilton nem sok időt töltött Ferrari előtt a Japán Nagydíjon
Fotó: Yuichi YAMAZAKI / AFP

Lewis Hamilton visszakérdezett, majd elvonult

„Van ennél jobb kérdése?" – kérdezett vissza Hamilton, majd egy másodperccel később a riporter még alázatosan elnézést is kért - ami önmagában nevetséges -, a brit pilóta viszont addigra már faképnél hagyta őt.

A Forma-1 2024-es szezonja két hét múlva a Kínai Nagydíjjal, az év első sprinthétvégéjével folytatódik.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek