Vágólapra másolva!
Max Verstappen és Sergio Pérez kettőse minden bizonnyal felbomlik jövőre, hiszen a mexikói szerződése év végén lejár. Sokan találgatják, ki lehet majd az utód.

Azt egyelőre nem tudni, ki lesz majd a holland Max Verstappen társa, de azt már igen, hogy ki nem. A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko elmondta, Pérez is opció 2025-ra, ahogy szinte mindenki más is, de alaposan mérlegelnek majd a végső döntés meghozatala előtt.

F1 Italian Grand Prix 2023
Dr. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója és Sergio Pérez
Fotó: NurPhoto via AFP

A mexikói a sorozatos kritikák után minden bizonnyal távozni kényszerül majd, de biztosan nem a Red Bull-lal korábban világbajnok Sebastian Vettel ül a helyére, ugyanis Marko szerint a már egyszer visszavonult német neve fel sem merült az istállónál.

„Minden lehetséges, de Vettel nem opció. A csapat nagyon jól teljesít, mindent figyelembe veszünk majd a döntés előtt, de nem fogunk kapkodni” – mondta Marko, akit megkérdeztek arról i, szeretné-e a Red Bull, ha a williamses Alex Albon náluk folytatná, de Marko ezt rövidre zárta azzal, hogy a tehetséges pilótának 2025-re is érvényes szerződése van.

 

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.