Vágólapra másolva!
Valtteri Bottas volt az Ausztráliaban rendezett Adelaide Motorsport Festival hétvégi sztárvendége. Az eseményen a finn pilóta kipróbálhatta az 1989-es, Adrian Newey által tervezett legendás versenyautót, a March-Judd Leyton House Forma-1-es gépet.

A nagy hagyományra visszatekintő eseményt minden évben megrendezik, a fesztivál keretében a szurkolók a klasszikus Forma-1-es autóktól a legendás sportkocsikig a legkülönlegesebb versenygépeket tekinthetik meg a helyszínen. A Sauber finn pilótája, Valtteri Bottas is részt vett a rendezvényen, az F1-es versenyző először egy Larry Perkins VK Commodore volánja mögé ült be, majd 

kipróbálta az 1989-es, Adrian Newey (a Red Bull jelenlegi tervezője) által tervezett March-Judd Leyton House Forma-1-es autót.

A finn versenyző a korábbi F1-es világbajnokkal, Damon Hillel is találkozott, majd a pályán száguldozott a legendás autóval.

A fesztivál keretein belül még egy megtiszteltetés érte Bottast, ugyanis a Speedcafe motorsport-oldal munkatársai tiszteletbeli ausztrállá fogadták a 34 éves pilótát - számolt be róla a motorsport.com.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.