Vágólapra másolva!
A hírek szerint két pilótát nézett ki a Red Bull arra az esetre, ha Max Verstappen távozna az istállótól: az egyik egy korábbi Red Bull-pilóta, míg a másikat korábban már megpróbálta szerződtetni Christian Horner, de nem jött össze.

Alex Albon és Oscar Piastri érkezhet a Red Bulllhoz

Mint ismert, a Red Bull két táborra szakadhatott, és nemzetközi sajtóértesülések szerint ha Horner marad a csapat élén, akkor Verstappen könnyen lehet, hogy távozik – a Mercedes-csapatfőnök Toto Wolff már jelezte is, hogy nagyon szívesen leigazolná.

Max Verstappen, Christian Horner
Egyre több hír szól Max Verstappen távozásáról 
Fotó: AFP / AFP or licensors/Red Bull Racing's Dutch driver Max Verstappen (L) talks to Red Bull Racing team principal Christian Horner in the garage ahead of the qualifying session of the Saudi Arabian Formula One Grand Prix at the Jeddah Corniche Circuit in Jeddah on March 8, 2024. (Photo by Giuseppe CACACE / POOL / AFP)

A német F1-Insider.com szerint Horner két pilótát akarna szerződtetni, ha Max Verstappen távozna, míg jelen állás szerint Sergio Perezt sem tartanák meg 2025-re. 

Az egyik Alex Albon, a másik Oscar Piastri.

A Motorsport beszámolója szerint Albon és Piastri is érvényes szerződéssel rendelkezik a 2025-ös szezonra, viszont a Red Bull hajlandó „jelentős összeget” az asztalra tenni, hogy megszerezze a brit-thai és az ausztrál versenyzőt.