Vágólapra másolva!
A McLaren az Ausztrál Nagydíj helyszínén pénteken bejelentette, hogy 2030-ig szerződést hosszabbított a Forma-1-es csapatot működtető cég vezérigazgatójával, Zak Brownnal.

Az amerikai szakember már nyolc éve irányítja a legsikeresebb brit istállót, akkor vette át a posztot Sir Ron Dennistől - írja az MTI.

Zak Brown, McLaren
Szerződést hosszabbított Zak Brownnal a McLaren
Fotó: AFP / AFP or licensors/McLaren Racing CEO Zak Brown signs autographs for fans at the Albert Park Circuit ahead of the Formula One Australian Grand Prix in Melbourne on March 21, 2024. (Photo by Martin KEEP / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --

"Nagyon izgatott vagyok, hogy továbbra is vezethetem a McLaren Racinget, és részese lehetek egy ilyen történelmi csapatnak" - fogalmazott közleményében Brown. "Együtt továbbra is feszegetjük a motorsport határait, és a legmagasabb teljesítményre törekszünk a pályán és azon kívül."

A McLaren eddigi utolsó világbajnoki címét a brit Lewis Hamilton szerezte meg 2008-ban, míg a legutóbbi futamgyőzelem az ausztrál Daniel Ricciardo nevéhez fűződik a 2021-es Olasz Nagydíjon.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.