Vágólapra másolva!
A Szaúd-arábiai Nagydíjon élete első Forma–1-es futamát teljesítette Oliver Bearman, aki a vakbélműtétre szoruló Carlos Sainzot helyettesítette a Ferrarinál. Az eredményével Bearman lehet, hogy szerzett magának egy ülést a 2025-ös rajtrácson, de ehhez bizonyos dolgoknak teljesülnie kell.

Teljesen váratlanul kellett beugrania Oliver Bearmannek Carlos Sainz helyére Dzsiddában, a szezon második versenyhétvégéjén. A 18 éves brit pilóta élete első F1-es futamán hetedik lett a Ferrarival, és azok után, hogy tavaly tesztpilótaként szabadedzéseken már vezethette a Ferrari-motoros Haast, a szaúdi teljesítményével esélyessé vált egy ülésre az amerikai Forma–1-es csapatnál. Többen már biztosra veszik, hogy az alapból az F2-ben szereplő Bearman 2025-ben Nico Hülkenberg vagy Kevin Magnussen helyén lehetőséget kap, ám sajtóhírek szerint ennek megvan az ára.

F1, Ferarri, Forma-1, Oliver Bearman
Oliver Bearman jövőre a Haas pilótája lehet
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto

Jövőre Hülkenberg-Bearman-páros lesz a Haasnál?

Az elismert Forma–1-es újságíró, Joe Saward szerint 

Bearman Hülkenberg csapattársa lehet, amennyiben a Ferrari megfelelő kedvezményt kínál a motorok árából a Haasnak 

– írta a Motorsport.

„Mindenesetre Bearman mindenképpen képben van, mivel 

a Ferrari nagyon szeretne kinevelni egy fiatal versenyzőt, aki kész lesz átvenni Lewis Hamilton helyét, amikor a brit visszavonul

értesült Saward.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek