Vágólapra másolva!
Őszinte és egyben kemény véleményt fogalmazott meg Antonio Lobato, a spanyol Forma-1-es kommentátor. A szakember szerint nem normális az a fölény, amivel Max Verstappen rendelkezik, és ez nagy problémát jelent a sportágnak.

„Van egy problémánk, a neve Max"

Max Verstappen mindent visz
Fotó: Anadolu via AFP

Az idei év ott folytatódik, ahol a tavalyi abbamaradt, hiszen a Red Bull eddig 100 százalékos, minek után Verstappen mindkét pole-t és futamot behúzta, míg a második helyen Sergio Perezt intették le. A spanyol kommentárok ennek okán baljós képet festettek a Forma-1-ről - írja a Motorsport.

„Van egy problémánk” – jelentette ki Lobato a DAZN-nek. „A neve Max, a vezetékneve pedig Verstappen.

 De biztos vagyok benne, hogy Maxon kívül egy másik versenyző győzelmét is kommentálni fogom. És ha nem idén, akkor majd jövőre” – tette hozzá nevetve a kommentátor.

„A minap láttam egy statisztikát” – folytatta Lobeto. „Az elmúlt 20 futamból 19-et megnyert. Egyetlen egyet tudott elvenni tőle Carlos Sainz. Szóval egy kicsit a versenyzés morbiditása most az, hogy lássuk, képes-e valaki legyőzni Verstappent.”

Lobato szerint nem is lenne nagy baj, hogy Verstappen ennyivel a mezőny fölé nőtt, 

ha legalább a verseny során bekövetkező váratlan szituációk izgalmassá tennék a futamokat. A kommentátor szerint régen legalább a hibák váratlan fordulatokat hoztak. 

A szakember szerint minden ciklikusan megy, de világossá kell tenniük, hogy amit most tapasztalunk, az nem normális.

"Neki nincs defektje, nem történik vele semmi, nem követ el egyetlen hibát sem, mert mögötte egy szuper csapat áll.”

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.