Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Nem nagy fejlesztési csomaggal, hanem csak apró finomításokkal utazik a Török Nagydíjra a McLaren.

Nem kényelmesedett el a Kínai Nagydíjon aratott győzelmétől a McLaren, a wokingiak Törökországra is továbbfejlesztik autójukat. Több apró módosítással készül az istálló, a csapatfőnök Martin Whitmarsh azt reméli, hogy pilótái közelebb kerülhetnek a Red Bullhoz.

"A kínai győzelem fantasztikus jutalom volt a versenypályán és a gyárban végzett kemény munkánkért" - nyilatkozta Whitmarsh. "Biztató az első három versenyen mutatott tempónk és stabilitásunk, az Európába való visszatérés azonban új kihívásokat tartogat. Nincs illúziónk afelől, hogy időmérős és versenytempónkat is javítanunk kell, ha továbbra is veszélyt akarunk jelenteni az éllovasokra."

"Több csapat is jelentős fejlesztésekkel készül az isztambuli versenyre, senki nem engedheti meg magának, hogy üljön a babérjain. Erre a futamra mi több kis változtatással készülünk, amelyek között néhány aerodinamikai fejlesztés is akad."

"A tavalyi kettős győzelem legjobb versenyeink egyike volt, ennek emléke biztosan felpörgeti a csapatot a következő hétvégén."

Forrás: McLaren

Mindent egy helyen az Eb-ről