Vágólapra másolva!
Michael Schumachernek nem okoz gondot feldolgozni a kritikákat, amelyeket a Forma-1-es világbajnokság első két futamán nyújtott visszafogottabb teljesítményéért kapott. Az ötszörös német világbajnok biztosra veszi, hogy ő és a Ferrari néhány verseny alatt visszaszerzi a vezető pozíciót.
Barrichello: Az idei lesz a legjobb évem/sport/f-1/20030331barrichello.htmlBevetésre kész az új Ferrari/sport/f-1/20030328bevetesre.htmlA Forma-1-es világbajnokság állása/sport/f-1/20030323aforma1es.htmlTippelj!http://www.tippelj.hu/

Nem indult túl jól a szezon az F1 utóbbi éveiben egyeduralkodó Schumacher számára. Ausztráliában negyedik lett, Malajziában pedig a hatodik helyen ért célba, miután kiklökte a pályáról Jarno Trullit. Schumi azonban nem idesgeskedik, mint mondja, számított a bíráló hangokra: "Ha hibázol, nem várhatod el, hogy megdicsérjenek. Egyébként meg leperegnek rólam a rosszindulatú megjegyzések, mert biztos vagyok benne, hogy a következő futamokon sokat javul majd a csapat teljesítménye."

Schumacher szerint várható volt, hogy McLaren alaposan megerősödik, így nem is lepte meg, hogy az idei első két futamon Coulthard, illetve Räikkönen állhatott a dobogó tetejére. Schumi a Williams és a Renault eddigi eredményeiről is elismerően nyilatkozott, noha hozzátette, nincs meggyőződve róla, hogy a franciák a továbbiakban is hasonlóan jól szerepelnek majd.