Vágólapra másolva!
Az ötszörös világbajnok Michael Schumacher nem rajong az ötletért, hogy fia is egyszer Forma-1-es pilóta legyen, a közelebbi trónörökösökre viszont bátran tippel.

"Nagy teher lenne Mick számára a név, az utódok általában ritkán tudják túlszárnyalni apjukat. Boldogabb lennék, ha más sportágat választana, de ha ragaszkodik az autóversenyzéshez, nem fogom eltiltani tőle" - magyarázta a német klasszis.

A három és fél éves fiú karrierje még várat magára egy ideig, a közelebbi utódlásról viszont már konkrétabb elképzelései vannak a Ferrari 34 éves csillagának: "Ralf öcsém, Juan Pablo Montoya vagy Kimi Räikkönen követhet engem a 'trónon'. Nagy tehetségnek tartom továbbá Fernando Alonsót és Giancarlo Fisichellát is, remélem, sikerül elszerződniük valamelyik élcsapathoz."

Schumacher Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=25513michael-schumacher.dehttp://michael-schumacher.eng.rtl.de/cont/index01.htmlMichael Schumacher/sport/f-1/istallok/20010814michael.html

"Jövőre nehezebb dolgunk lesz, biztos vagyok abban, hogy riválisaink közelebb kerülnek hozzánk" - állítja Schumi. "A következő szezonban is harcban leszünk a világbajnoki címekért. Az a legfontosabb, hogy sikeresek legyünk, az már kevésbé, hogy az ideihez hasonló fölényt harcoljunk ki" - tette hozzá a kerpeni pilóta.

A Ferrari szinte hibátlan volt 2002-ben, a 17 futamból mindössze kétszer engedte ki a győzelmet a kezéből (Malajziában Ralf Schumacher, míg Monacóban David Coulthard volt a legjobb).