Vágólapra másolva!
David Richards betartotta ígéretét: a BAR-Honda főnöke csütörtök menesztette Malcolm Oastler technikai igazgatót és Andy Green főmérnököt. Ezen felül várhatóan utcára kerül a brackley-i csapat dolgozóinak 15 százaléka.

Fotó: britishamericanracing.com
Richards ráunt a "bénázásra"

"Rendkívül tiszta struktúrával kell felépítenünk a csapatot, a legjobb emberekkel, akikre felelőséget ruházunk és nem előre meghatározott célokat" - magyarázta az év elején Brackleybe érkezett vezető. "Mint azt az elejétől mondtam, számos tehetséges ember dolgozik a csapatnál, így most kialakítjuk azt a szerkezetet, melyben megmutathatják valódi potenciáljukat."

Ian Ross - Richards jobbkeze, aki a sima átalakuláson munkálkodik -, úgy látta, ez a megfelelő pillanat a menedzsment számára, hogy meglépje az elodázhatatlant. Az új rendszertől a vezetőség a fentiek mellett számonkérhetőséget is vár.

Csütörtöki híresztelések szerint a technikai stáb új vezetője a Jordantől nemrég menesztett aero-specialista, Eghbal Hamidy lehet. Az iráni szakember szerepe bizonytalan, az viszont biztos, hogy hamarosan munkába áll a Williamstől igazolt főmérnök, Geoff Willis.

Ujlaky István

Ajánlat:

Korábban:

Fórum:

Jacques Villeneuve Fan Club