Vágólapra másolva!
Hétfőn a Williams és a Renault gyakorolt a valenciai versenypályán, a felvizezett aszfalton Juan Pablo Montoya érte el a legjobb időt. A Ferrari Mugellóban készült és bemutatkozott az Arrows új A23-asa.

Fotó: Arrows
Az Arrows első látásra keveset változott

Fernando Alonso ismét tesztelte a Renault-t, ő végzett a mezőny közepén, pedig az új R202-est a csupán 12 kört autózó Jarno Trulli próbálgatta.

Kedden ennél több megtett kilométert remélhetünk, a két csapathoz csatlakozik a Minardi, a Jordan és a Sauber.

Hétfőn Mugellóban Rubens Barrichello terelgette a Ferrarit, 74 köre során dolgozott gumifejlesztésen, beállításokon, így lett a legjobbja 1:23.257 perc. Kedden Luca Badoer csatlakozik a brazilhoz, a csapat pedig felkészül az új járgány szerdai bemutatójára.

Közben vasárnap az Arrows először dobta harcba új, Cosworth-motoros A23-asát egy meg nem nevezett brit pályán. Enrique Bernoldi rendszerellenőrzést végzett, majd az istálló a gloucestershire-i Kemble-be utazott hétfőn. Az intenzív teszteket Valenciában, szerdán kezdi meg a csapat. Még mindig nem ismert az Arrows második pilótája, Heinz-Harald Frentzen vagy Jos Verstappen lehet a szerencsés "nyertes".

Valencia, első nap:
1. Juan Pablo Montoya, Williams-BMW (Michelin), 1:29.640 perc, 38 kör
2. Ralf Schumacher, Williams-BMW (M), 1:30.172, 21
3. Fernando Alonso, Renault (M), 1:33.482, 33
4. Marc Gené, Williams-BMW (M), 1:35.166, 10
5. Jarno Trulli, Renault (M), 1:35.894, 12

Ajánlat:

Az [origo] tesztösszefoglalója

Korábban:

Lopva tesztelik az új Arrowst

[stefano.nuovolacchi]