Vágólapra másolva!
Az Audi magyar és nemzetközi viszonylatban is elkötelezett támogatója a hazai vitorlássportnak, így nem véletlen, hogy a négykarikás márka idén is ott lesz a magyar vitorlázás egyik legfontosabb eseményén, a Kékszalagon. A sportág ünnepévé vált versenyen az Audi nem csupán támogatóként szerepel, de aktívan jelen lesz a rajtnak otthont adó Balatonfüreden, ahol a verseny teljes időtartama alatt várja majd a látogatókat.

Az Audi újra visszatér Balatonfüredre, hogy a hagyományokhoz híven képviseltesse magát az idén július 14-én, csütörtökön rajtoló Kékszalagon. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is több fronton lesz jelen a márka: idén is látványos helyet foglalnak majd el a Vitorlás téren, ahol a verseny iránt érdeklődőket várják egy kis felfrissülésre, de az ide látogatók találkozhatnak az Audi legfrissebb modelljeivel is.

Forrás: Porsche Hungária

A márka szervezésében a második napon, azaz július 15-én, pénteken megrendezésre kerül az Audi Speed Challenge. A verseny keretein belül az Audi jóvoltából a mezőny leggyorsabb hajóinak versenyzői mérik össze tudásukat, a cél elnyerni a leggyorsabb hajónak járó előkelő címet. A márka számára ez kiemelt üzenettel bír, hiszen a vitorlázáshoz hasonlóan, az Audi számára kiemelten fontos elektromos autózás is egy fenntartható mobilitási formát képvisel, mindkettő károsanyagkibocsátás nélkül biztosítja a sebesség adta élvezeteket.
A versenyzők nem csupán a sebességet tapasztalhatják meg, de az Audinak köszönhetően testközelből találkozhatnak a jövő mobilitásával. A márka idén is elindítja az Audi Shuttle-t, így a Kékszalagra nevezett versenyzők a legújabb Audi modellekkel közlekedhetnek majd Balatonfűzfő és Tihany között.

Látogasson el az 54. Kékszalagra és ismerje meg, mit adhat Önnek az Audi: mert a jövő hozzáállás kérdése!